Potřebujete poradit?

khghfff
OLEJE VE SPREJI
Oleje do kuchyně ve spreji nahrazují tradiční vymazávání plechů a forem. Jsou vhodné ke všem přípravám jídla, do každé domácnosti, pekáren i cukráren, pro klasické i mikrovlnné trouby.
Olej ve spreji zajišťuje snadné uvolnění upečeného výrobku (např. bábovka, dort, korpus, koláč, vajíčka, masné výrobky) z formy nebo pekáče.
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Akce
- Novinka
NEJČASTĚJŠÍ POUŽITÍ OLEJŮ VE SPREJI
- bábovka, buchty, koláče (snadné se vyklopí, nic se nepřipeče a není třeba vysypávat moukou)
- zapékané těstoviny, brambory, špagety (orestování cibulky, salámu,vystříkání formy,pánve..)
- smažení palačinek (až 5 kusů palačinek na jedno vystříkání pánve)
- tousty (nepřichytí se, jsou křupavé a toustovač se lépe čistí)
- vaření pudingu (puding se nepřipálí a nádobí se snadněji umývá)
- pečené maso ( jednoduše vystříkat plech před položením masa)
- vhodné do salátů (zejména olivové oleje)
- při grilování (stačí vystříkat jehlice před položením masa)
a spousta dalších možností, kde oleje ve spreji použít. Lze je použít všude tam, kde klasický olej.