ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 159 Kč
skladem
Naše cena 115 Kč
skladem ne

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 195 Kč
skladem

ANKETA

Líbí se vám nová služba zásilkovna, která vám umožňuje zasílání objednávek levněji?

Ano a jsem rád/a 35% Ne, službu neznám 15% Neznám, ale vyzkouším 20% Pošta je pošta 29%

KONTAKT

Lukáš Slezák
Luční 993
Ostrožská Nová Ves
tel: +420 773 609 508
napište nám

RECEPTY » Ryby
RYBÍ FILÉ NA ZELENINĚ

Ingredience:

40 dkg filé z mořské ryby,40 dkg barevných paprik,2 menší mrkve,20 dkg listového špenátu,2 cibule,šťáva z půlky citrónu,olej,hladká mouka,200 ml zeleninového vývaru,150 ml mléka,50 g lososové pasty,sůl,pepř

Postup přípravy:

Rybu nejdříve omyjeme,osušíme,pokapeme citrónovou šťávou,osolíme a nakrájíme na kousky.Oloupeme mrkev,cibuli a společně s paprikami nakrájíme nadrobno.Cibuli opečeme na oleji,lehce poprášíme moukou,opražíme a zalijeme zeleninovým vývarem.Přilijeme mléko a vmícháme pastu.Dobře rozmícháme.Přidáme nakrájenou zeleninu a dusíme 10-12 minut ( podle velikosti ) a nakonec přidáme i rybu a špenát.Vše dusíme dalších 10-12 minut ,osolíme a opepříme.

 

MARINOVANÝ KAPR

Ingredience:

4-6 porcí kapra. Marináda: 4 lžíce tatarské omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce solamylu, 1/2 dl piva, 3 utřené stroužky česneku, šťáva z poloviny citronu, 1 lžička mleté sladké papriky, špetka chilli koření (nebo pálivé papriky), 1 lžička drceného kmínu 1 lžička mletého pepře, 1 lžička soli - vše smícháme.

Postup přípravy:

Porce kapra obalíme v kořeněné marinádě, zbytek nalijeme na kapra a necháme uležet (nejlépe přes noc). Pak porce obalíme v polohrubé mouce smíchané s grilovacím kořením a usmažíme v horkém oleji.