ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 195 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 195 Kč
skladem
Naše cena 29 Kč
skladem

ANKETA

Líbí se vám nová služba zásilkovna, která vám umožňuje zasílání objednávek levněji?

Ano a jsem rád/a 39% Ne, službu neznám 14% Neznám, ale vyzkouším 23% Pošta je pošta 25%

KONTAKT

Lukáš Slezák
Luční 993
Ostrožská Nová Ves
tel: +420 773 609 508
napište nám

RECEPTY » Hovězí maso
HOVĚZÍ GULÁŠ

Ingredience:

600 g klišky nebo líčka, 50 g sádla nebo tuku, 5 velkých cibulí, na špičku nože pepře, mletá paprika asi 7 lžic, špetka majoránky, 2 stroužky česneku, sůl, 1 lžíce hl. mouky.

Postup přípravy:

Na tuku osmažíme do tmavožluta jemně pokrájenou cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso. Podusíme, až je maso šedé, pak přilijeme trochu vody a přidáme ostattní koření. Dusíme do měkka za stálého podlévání malými dávkami vody nebo vývaru. Když maso změkne, necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme hl. Moukou a dusíme bez podlití, až se šťáva zapraží a dostane barvu. Pak teprve přilijeme vývar a povaříme. Velmi dobré k tomuto gulášku jsou noky, knedle, těstoviny, rýže i brambory.